Fortune cookie:

Friday, December 14, 2007

Fwd: ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Αυτές οι πληροφορίες έφθασαν [με courrier...] αυτό το πρωί από τη Microsoft και Norton. Παρακαλώ να το στείλετε σε όλους που ξέρετε ποιος έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Μπορεί να λάβετε ένα προφανώς αβλαβές ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με μια Power point παρουσίαση "Life is beautiful.pps".

Εάν λάβετε αυτό το email
[τότε το spam δουλεύει!] ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ το ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ [...τον ήλιο] ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ, και διαγράψτε το αμέσως. Εάν ανοίξετε αυτό το αρχείο, ένα μήνυμα θα εμφανιστεί στην οθόνη σας λέγοντας: "Είναι πάρα πολύ αργά τώρα, η ζωή σας δεν είναι πλέον όμορφη", [γιατί είναι η δικιά σου νομίζεις?!?] στη συνέχεια θα ΧΑΣΕΤΕ [βάρος...] ΟΛΑ τα αρχεία στο PC ΣΑΣ και το πρόσωπο που σας τα έστειλε θα αποκτήσει πρόσβαση στο όνομα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τον κωδικό πρόσβασής σας.
[σιγά μην αποκτήσει και παιδιά!!!]
Αυτό είναι ένας νέος ιός που άρχισε να κυκλοφορεί το Σάββατο απόγευμα [...αδέσποτος]. Ο AOL έχει επιβεβαιώσει ήδη τη δριμύτητα, και το αντιβιοτικό Software δεν είναι σε θέση να τον καταπολεμήσει. Ο ιός έχει δημιουργηθεί από έναν χάκερ που καλείται "life owner".

0 comments:

Post a Comment

feel free post

Label Cloud