Fortune cookie:

Friday, October 15, 2010

Η φθηνότερη βενζίνη! Κάτω από 1€ το λίτρο!

 
Posted by Picasa

Μη ψαρώνετε.... η φωτογραφία είναι από το 2006! :)

No usage restriction

Monday, October 11, 2010

To facebook kollaei... gia auto kleise to pc kai...

Το facebook κολλάει, κλείσε το pc και.. ξανάνοιξέ το! Αν συνεχίσει πήγαινέ το για service! Αν πάλι δε γίνεται τίποτα άνοιξε λογαριασμό στο twitter να περάσει η μέρα ή η νύχτα!

Την επόμενη μέρα ξαναδοκίμασε να δεις αν κολλάει το facebook, αν όχι καλό posting! Αν παρόλα αυτά κολλάει και την επόμενη μέρα κλείσε το pc και πήγαινε σε netcafe να δεις αν κολλάει και εκεί... αν κολλάει και στο netcafe τελείωσε τον καφέ σου πρώτα και μετά πήγαινε σπίτι σου να δεις μπας κι άλλαξε τίποτα. Αν τώρα δεν κολλάει έχει καλώς, αν κολλάει άνοιξε το msn να τα πούμε λίγο και να παίξουμε backgammon μέχρι το πρωί! Κοιμήσου 2-3 ώρες...

Ξύπνα, τσέκαρε να δεις αν κολλάει το facebook, αν δεν κολλάει ανέβασε 30 στατους μαζί να ισιώσεις, αν κολλάει άνοιξε λογαριασμό στο Skype να κάνουμε video chat και κατέβασε επίσης το FEAR Combat να κάνεις κανα frag πάλι μέχρι το πρωί! Κοιμήσου..

Ξύπνα, τσέκαρε το facebook, κολλάει? Αν όχι επιτέλους ανέβασε τις καινούριες σου φωτογραφίες! Αν συνεχίζει και κολλάει πάρε 3 χαρτάκια rizla και κόλλησέ τα, δυο οριζόντια και το τρίτο κάθετα, μετά άνοιξε το Playstation και παίξε Pro! :)

Label Cloud